Üniversitemiz Kalite Yönetimi Çalışmaları Memnuniyet Anketlerinin Birleştirilmesi ve Standardizasyonu Çalışmaları Başlatıldı
17 Haziran 2021 | 12:16

Üniversitemiz Kalite Yönetimi çerçevesinde yürütülen Üniversiteye ilişkin memnuniyet anketlerini akademik birimlerin (Fakülte, Yüksekokul, vb. ile Bölümler) yürüttüğü memnuniyet anketleri ile birleştirilerek karşılaştırılabilirliğe, izlenebilirliğe, ortak örneklem tasarımı ve analizlere imkân verecek çalışmalar İDEAM' ın kordinatörlüğünde, Üniversitemiz Kalite Komisyonu ile birlikte başlatılmıştır.

İlk duyuru toplantısı 11.06.2021 tarihinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR başkanlığında Merkezimiz Müdürü Prof. Dr. M. Akif BAKIR' ın brifingi ile başlatılmış olup, ilgili çalışma Üniversitemiz Kalite Komisyonunun 17.06.2021 tarihinde yapılan toplantısında karar altına alınmıştır.