Üniversitemiz Kalite Komisyonu Paydaş Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
15 Şubat 2024 | 13:30

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Paydaş Değerlendirme Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız başkanlığında Rektörlük Yeni Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, Üniversitemizde her yıl düzenli olarak Kalite Komisyonu tarafından uygulanmakta olan ve sonuçları kurumsal iyileştirme süreçlerine aktarılan öğrenci memnuniyet anketi, akademik personel memnuniyet anketi ve idari personel memnuniyet anketi ile mezuniyet anketi analiz sonuçları iç ve dış paydaşlarla değerlendirildi.

Merkez Müdürümüz ve Kalite Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Bakır, Merkezimiz tarafından gerçekleştirilen Akademik ve İdari Personel ile Öğrenci Memnuniyet Anketleri ve 2023 yılında ilk kez mezuniyet işlemleri aşamasında uygulanan Mezuniyet Anketi Analiz Raporlarını paylaştı.